Företag i Klövsjö

Här har vi samlat byns företagare som gärna hjälper er om det är något ni behöver. Skulle det vara så att ni inte hittar det ni söker efter är det bara att ni fångar första bästa Klövsjöbo på Ica eller i skidbacken och frågar om tips:)

Äta & Bo

Klövsjö Stenugnsbageri

Byns bageri som vunnit priser för sitt bröd och har mycket gott att bjuda på. Kolla hemsidan för öppettider i cafét, annars är BAKdörren ofta öppen. Här finner du även pajer, smörgåsar och mängder av go'fika Välkommen!

Klövsjövägen 44
840 32 Klövsjö

TELEFON: 0682-214 00
WEBB: www.klovsjostenugnsbageri.se

Vemdalen Catering

Vemdalen Catering hjälper dig med allt från familjemiddagen i stugan till den storslagna bröllpsfesten och allt däremellan. Hör av dig till Peter så lovar vi att ni blir både nöjda och mätta.

TEL: 073-501 90 38
MAIL: info@vemdalencatering.se
HEMSIDA: www.vemdalencatering.se

 

Vemdalencatering-rom-forratt-jamtland

NatCake choklad och tårta

Beställ tårta till firandet eller kom in och köp en direkt. Här finns också egentillverkade chokladprodukter under namnet klövsjöchoklad. I butiken hittar ni även presenter, hantverk och fest-  och baktillbehör.
Klövsjövägen 47A
845 97 klövsjö

Storhogna Högfjällshotell & Spa

Ett unikt fjällhotell placerat på fjällkanten med mängder av upplevelser både innanför och utanför dörren. Här bjuds både kulinariska upplevelser, spabehandlingar och fjälläventyr.

Värdshusvägen 4
840 92 Vemdalen

TELEFON: +46(0)682-413030
Mail: info@storhogna.com
WEBB: www.storhogna.se

Klövsjöfjäll Hotell & Restaurang

Ägarfamiljen Backskog var med och byggde de första skidbackarna, nu har andra generationen investerat i nybygget av Klövsjöfjäll 2.0. En hotellanläggning med 38 dubbelrum, restaurang, spa och konferensmöjligheter med milsvid utsikt.

Katrinavägen 21 A
845 97 KLÖVSJÖ

TELEFON: 0682-413100
MAIL:  info@klovsjofjall.se
WEBB: http://klovsjofjall.se

Humleliret & Klövsjö Gårdsbryggeri

Den gamla ladan har byggts om till att idag husera en av Jämtlands bästa restauranger (enligt Whiteguide) och dessutom ett mikrobryggeri. Välkommen att kittla smaklökarna.

Blybergsvägen 9
845 97, Klövsjö

TELEFON: +46 (070) 582 91 02
Mail: info@oppistuggu.se
WEBB: http://oppistuggu.se

Handel & shopping

ICA Klövsjö

Mitt i byn hittar ni både mack och matbutik. ICA-butiken har allt du behöver för en vecka i fjällen. Välkommen in till Morlinds som dessutom är systembolaget- & spelombud.

Klövsjövägen 25
84597 KLÖVSJÖ

TELEFON: 0682 - 210 13
WEBB: HEMSIDA

Klövsjö Gårdsbutik

Hos Karin och Patrik hittar du härliga lokala delikatesser från Karins kök där bland annat marmelader och safter kokas, här köper du även passande ostar från Tivars mejeri. Kolla facebooksidan för öppettider mm.

Klövsjövägen 41
84597 KLÖVSJÖ

TELEFON: 070- 666 24 64
WEBB: Facebooksida. 

Klövsjö Sportshop

Välkommen in till Bosse och Carinas skid och friluftsshop som du hittar i perfekt ski in-ski out-läge o Klövsjö.

Klövsjö skidområde
845 97 Klövsjö

TELEFON: 0682-211 80
MAIL: info@klovsjosportshop.se
WEBB: HEMSIDA

Bygg & Inredning

Klövsjö Byggservice

Trots att det bara bor drygt 300 invånare i byn finns här en välsorterad bygghandel där du hittar det mesta! Under 2020 är det premiär för en helt ny bygghandel med stor kunskap inom inredning och färg.

Företagsvägen 1
845 97 Klövsjö

TELEFON: 0682 - 213 52
WEBB: http://www.klovsjobygg.se

Klövsjö Allservice

Du kan vända dig till Patrik med nästan vilka utmaningar som helst. Han fixar det mesta, bland annat gräsklippning, plogning, takskottning, husrenoveringar, tomtfix mm.

Klövsjövägen 41
845 97 KLÖVSJÖ

TELEFON: 070- 666 24 64
MAIL: fixarepatrik@telia.com

Bröderna Zakrissons Åkeri Ab

Här kan du få hjälp med snöröjning, grusning och maskintransporter. De hyr ut containrar samt säljer matjord och grus till både husgrunder och vägbyggen.

Klövsjövägen 57
840 32 Klövsjö

TELEFON: 0682-21065
MAIL: info@zakrissons.se

Hallberg Bygg & Massage

Du läste rätt! Sven Olov Hallberg har lyckats kombinera två ytterligheter. Både bygg och massage och han gör det riktigt bra! Även om majoriteten av hans tid läggs på husbyggen tack vare byggboomen i vackra Klövsjöfjällen.

TELEFON:

Aktiviteter

SkiStar

Skistar är företaget som står bakom skidanläggningen i Klövsjö. Skidområdet hänger ihop med Storhogna och liftkortet är giltigt även på Vemdalsskalet och i Björnrike. Det gör det till Sveriges tredje största skidområde sett till antalet liftkortsdagar. Området är snösäkert och uppskattat av stora och små.

HEMSIDA: Skistar.com

Transport & Annan service

Klövsjö Vemdalen Taxi - Beep Beep Transport

Det lokala taxibolaget.

TELEFON: +46 706 225 226
WEBB: https://taxiklovsjovemdalen.se

Beep-Beep-Transport-logo

Webb & Kommunikation

Visit Fjällen AB

Den här hemsidan är byggd idéellt av Marcus som också står bakom bolaget Visit Fjällen AB. Söker du någon att prata kommunikation och marknadsföring med? Marcus blir glad om du ringer:) Besök gärna Visitfjällen.se om du vill läsa mer om fjällen eller inspireras inför nästa resa till fjällen. Visit Fjällen driver också marknadsföringsbyrån Fjällbyrån som erbjuder marknadsföringstjänster till företag. Visit Fjällen är också involverade i Humbo där du kan skapa din egen bucketlist.

TELEFON: 0708 25 25 44

visitfjallen-logo

Andra företag i Klövsjö

Klövsjö Antikt & Vintage

Klövsjö Vemdalen Äventyr & Konferens